Itsenaisyyspuolue

Iskikö rahapula? Älä anna elämän mahdollisuuksien lipua ohi, vaan hae henkilökohtaista lainaa tänään!

Milloin on hyvä aika hakea henkilökohtaista lainaa?

Useimmat henkilökohtaista lainaa hakevat henkilöt eivät todellakaan pyri aktiivisesti hakemaan uutta takaisin maksettavaa lisävelkaa. Toisinaan elämä ei kuitenkaan jätä valinnanvaraa, vaan tarvitsemme enemmän rahaa kuin mitä meillä on sillä hetkellä käytettävissä. Henkilökohtaisen lainan hakeminen on toki iso päätös, mutta ei mikään maailmanloppu. Todellisuudessa miljoonat ihmiset ympäri maailmaa hyödyntävät henkilökohtaisia lainoja päivittäin – ja sille on useampia syitä, kuin mitä ehkä kuvittelisit!

Kotiin ja muuttamiseen liittyvät kustannukset

Yhdestä asiasta ei voi kiistellä: kodin omistaminen, remontointi ja jopa uuteen asuntoon muuttaminen on kallista puuhaa. Toisinaan arki tuo mukanaan yllättäviä kustannuksia, joihin on mahdotonta varautua. Taloudelliseen ahdinkoon ei ole kuitenkaan pakko jäädä kärvistelemään, sillä saatavilla on vaihtoehtoisia ratkaisuja. Voit käyttää henkilökohtaista lainaa esimerkiksi:

  • Turvaamaan arjen taloutta muuton yhteydessä.
  • Urakoitsijoiden palkkaamiseen ja materiaalien hankintaan, jos rakennat taloa.
  • Kattamaan muuttoon liittyviä kustannuksia, kuten pakettiauton vuokraaminen tai muuttoavun palkkaaminen.
  • Remontoimaan kotia, jonka aiot laittaa myyntiin.
  • Remontoimaan nykyistä kotiasi, jos haluat sen säilyvän asumiskelpoisena useiden sukupolvien ajan.
  • Helpottamaan yleistä taloudellista taakkaa, joka liittyy usein tämänkaltaisiin suuriin elämänmuutoksiin.

Yllättävät lääkärilaskut – sekä omat että lemmikin sairastumiset

Jonkun on pidettävä huolta perheestä. Vaikka perhe tulisikin normaalisti hyvin toimeen taloudellisesti, yllättäviä ja ikäviä tilanteita sattuu kaikille. Henkilökohtaisella lainalla voit kattaa erilaisten hätätapausten mukanaan tuomia kustannuksia. Tällaisia voivat olla esimerkiksi eläinlääkärin laskut, jos lemmikkisi loukkaantuu äkillisesti. Jos joku perheenjäsenesi sairastuu, mutta lääkkeet on saatava ennen seuraavaa palkkapäivää, voit käyttää henkilökohtaista lainaa tarpeellisten lääkkeiden ostamiseksi.

Ystäviltä ja perheeltä lainattujen rahojen takaisinmaksu

Harva asia rasittaa suhdetta yhtä paljon kuin velka kahden ihmisen välillä. Jos ystävä tai perheenjäsen on lainannut sinulle hyvää hyvyyttään tarvitsemasi rahat silloin, kun olet ollut pulassa, on reilua että maksat heille velan takaisin heti kun pystyt. Henkilökohtainen laina ei toki poista velkojasi, vaan pikemminkin siir