Itsenaisyyspuolue

Iskikö rahapula? Älä anna elämän mahdollisuuksien lipua ohi, vaan hae henkilökohtaista lainaa tänään!

Henkilökohtaiset lainat voivat pelastaa arjen, kun olet muuttamassa

Uuteen kotiin muuttaminen on yksi eniten stressiä aiheuttavista elämäntapahtumista, eikä mikään ihme. Muuttaminen syö aikaa ja rasittaa kehoa, mutta lisäksi siihen voi liittyä valtavan suuri taloudellinen taakka. Niinpä upouuden kodin avaimet käsissä olo voikin olla lopulta kaikkea muuta, kuin innostunut. Ihmiset muuttavat eri syistä, mutta oli syy mikä tahansa, siihen liittyvät taloudelliset paineet koskevat yhtä lailla jokaista. Henkilökohtaiset lainat voivat kuitenkin tehdä asioista helpompaa silloin, kun on aika pakata kimpsut ja kampsut ja asettautua aloilleen uudessa kodissa.

Milloin henkilökohtaisen lainan hakeminen on järkevää tässä tapauksessa?

Kaikki muuttopuuhissa olevat eivät ole hyviä kandidaatteja henkilökohtaiselle lainalle. Hyvin moni henkilö kuitenkin on, jolloin tässä muutenkin stressaavassa tilanteessa henkilökohtaisten lainojen tarjoamia hyötyjä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Jos jompikumpi alla kuvatuista tilanteista pätee sinuun, henkilökohtaisen lainan hakeminen voi olla fiksu päätös.

Sinulla on työpaikka muutettuasi

Joskus työpaikan löytäminen voi olla vaikeaa uudelle paikkakunnalle muuttaessa. Toisinaan henkilöt puolestaan muuttavat muualle juurikin uuden työpaikan perässä tai saatuaan ylennyksen nykyisellä urallaan. Jos sinulla on työpaikka tiedossa muuton jälkeenkin ja tiedät myös paljonko tulet ansaitsemaan tulevassa työssä, henkilökohtaisen lainan takaisinmaksu ei tuota mitään ongelmia.

Sinulla on jokin muu suunnitelma lainan takaisinmaksua varten

Kaikki lainat on luonnollisesti maksettava takaisin, mutta kaikki eivät pysty siihen omalla työllä ansaittujen rahojen avulla. Usein ystävät tai sukulaiset voivat lainata rahaa heidän läheisensä muuttaessa uuteen kotiin. Henkilökohtainen laina voi auttaa sinua maksamaan ystäviltä tai sukulaisiltasi lainaamasi rahat takaisin nopeasti ja vähentää samalla suhteisiin liittyvää painetta, jota rahan lainaaminen tuo usein mukanaan.
Jos saat jotain muuta kuin palkkatuloa, esimerkiksi osinkotuloja tai erilaisia tukia, voit myös saada henkilökohtaista lainaa ja hoitaa sen takaisinmaksun onnistuneesti.

Milloin henkilökohtaista lainaa ei kannata hakea muuttoa varten?

Yksi pahimmista asioista, mitä voit tehdä luottoarviollesi ja omalle taloudellesi tilanteellesi ylipäätään, on ottaa laina jonka takaisinmaksu ei ole mitenkään mahdollista realistisesti. Henkilökohtaiset lainat voivat auttaa parantamaan luottoarviotasi, jos huolehdit lainan lyhennyksistä maksamalla lainaa takaisin asianmukaisissa erissä sovitun maksuaikataulun mukaan. Jos et kuitenkaan pysty tähän, löydät itsesi paljon syvemmästä suosta kuin missä olit ennen lainan ottamista, ja tämä kostautuu myös luottoarviossasi.

Henkilökohtaiset lainat voivat auttaa vähentämään uuteen kotiin muuttamiseen liittyvää stressiä, mutta ainoastaan silloin, kun pystyt maksamaan lainaamasi summan takaisin kokonaisuudessaan.